Nucleul
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Să ne opunem?!

+2
PAUL
Bogdan
6 participanți

In jos

Să ne opunem?! Empty Să ne opunem?!

Mesaj  Bogdan Lun Noi 29, 2010 5:30 pm

Analizand impreuna, sintetizand amalgamul de informatii, ajungem sa intelegem mai bine fenomenul si sa ne opunem lui!
Într-o zi cu gheaţă pe jos, lovesc puternic maşina parcată a unui băiat. Vine ăsta nervos şi cât pe-aci' să-nceapă spectacolul... L-am oprit înainte de a spune orice şi i-am zis că este vina mea şi ce s-a întâmplat deja nu poate fi schimbat oricât ne-am înjura sau ne-am lua la bătaie. I-am propus să ne folosim energia în scop constructiv şi să terminăm povestea asta cât mai repede pt amândoi. Zis şi făcut.

Nu înţeleg de ce trebuie să ne „opunem”, să irosim resursele împotrivindu-ne... Am putea la fel de bine să acceptăm ceea ce se întâmplă, lumea în care trăim dar să nu facem parte din „roboţi”. Poate nu voi fi înţeles, sau poate pare că mă contrazic dar nu cred în „a face ceva în legătură cu asta”. Eu cred în „a nu face parte din minciuna lor” şi nu-mi place să reacţionez. Când reacţionezi la ceva deja e prea târziu. Hai mai bine să acţionăm!
Bogdan
Bogdan

Mesaje : 9
Data de înscriere : 29/11/2010

http://stoarcecreierul.ro/

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty bla, bla, bla...

Mesaj  PAUL Joi Ian 13, 2011 5:10 pm

Ok, la violenta sa nu raspunzi cu violenta. Corect principiul.
Insa la violenta trebuie sa reactionezi in vreun fel. Parerea mea.
Spui ca nu trebuie sa ne opunem lor. Ci sa alegem sa nu facem parte din minciuna lor, CUM?
Sa nu incepi sa ma iei cu "interiorul spiritual" sau mai stiu eu ce scuza "metafizica" ca sincer mai bine o lasi balta.
Astia care se joaca cu noi si cu mintile noastre sunt extrem de pragmatici, conduc o armata de psihologi, sociologi, antropologi, ofiteri de informatii, specialisti in finante, etc. Asadar nu sunt chiar Goliat, mare si tampit. Este un urias viclean, inteligent, care a ajuns sa se joace cu mintile noastre.
Astept raspunsul tau. Spui ca trebuie sa actionam. DE ACORD! Cum?

PAUL

Mesaje : 24
Data de înscriere : 18/01/2010

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Re: Să ne opunem?!

Mesaj  Bogdan Joi Ian 13, 2011 6:33 pm

Cei care se joacă cu minţile noastre suntem noi. Uriaşul de care vorbeşti sunt de fapt oameni la fel ca tine. Până şi tu faci exact ce fac ei, şi dacă ai fi în locul lor ai proceda la fel. Ştiu că sună naşpa ce spun, aşa sună mereu pentru oamenii cu idei preconcepute.

Ăştia care se joacă cu mintea ta (în afară de tine) ştiu nişte adevăruri simple, la care ai şi tu acces dar pe care refuzi să le vezi, sau mai rău le iei în derâdere, numindu-le "interior spiritual" sau "metafizica".

Uită tot ce ştii. Şterge tot. Gândeşte-te că te-ai născut în momentul ăsta şi nu ai nicio idee despre cum funcţionează lumea. Dar faci parte din ea. Eşti o parte din ceva care încearcă să se înţeleagă pe sine. Prea "spiritual" pentru tine? Ce înseamnă spiritual pentru tine?

Răspunsurile sunt deja în noi. Caută "Teoria totului" (Theory of everything), uită-te la "Teoria unificată a câmpului" de Nassim Haremein, omul considerat noul Einstein. Lasă teoriile conspiraţiei că nu îţi aduc nimic bun şi ocupă-te de ce contează cu adevărat. Pune-ţi întrebări.

Nu-ţi pot răspunde la întrebare în câteva rânduri. Uite un articol de pe Forumul Stoarce Creierul care sper să te lămurească. Dacă ai răbdare să-l parcurgi, fă-o lent.
Teoria conspiraţiei e fascinantă. Suntem conduşi din umbră, manipulaţi, există câţiva oameni în mâinile cărora se află toată puterea, sistemul monetar ne face sclavii sistemului, organizaţiile secrete ne vor răul... Şi lista continuă.

Adevărul este unul singur. Iar faptul că nu o ducem prea bine, criza financiară şi timpurile prin care trecem sunt un adevăr. Un adevăr comun al tuturor oamenilor care gândesc aşa şi care cred că ceva nu este în regulă, şi nu neaparat adevărul real.

Eu cred că singurul lucru rău în toată povestea asta sunt oamenii care o alimentează. Să fim serioşi, felul în care trăim este acelaşi indiferent că ne plângem sau nu, indiferent că arătăm cu degetul sau acuzăm. Evenimentele care se întâmplă se întâmplă indiferent că le vedem ca fiind negative sau pozitive. Mintea este locul unde se întâmplă tot şi faptul că aceste conspiraţii ne limitează ca indivizi este adevărat atâta timp cât credem asta.

Cât timp mintea noastră este fertilă la idei negative, doar ideile negative vor încolţi şi se vor extinde. Cât timp noi credem că suntem manipulaţi şi-o ducem rău, exact asta ni se va întâmpla şi o vom duce din ce în ce mai rău. Peste tot în jurul nostru auzim de rău, la televizor încontinuu rău, în ziare şi la radio rău, în filme crime şi violenţă...

Realitatea este că dacă ştim despre astea, despre lucrurile enumerate mai sus şi despre toate teoriile conspiraţiilor, nu putem face nimic. Nu-i putem ajuta pe săraci dacă ştim despre sărăcie, nu-i putem vindeca pe bolnavi dacă ştim despre boală. Singurii care pot face ceva în legătură cu condiţia lor sunt acei oameni; desigur le putem oferi bani, căldură, sprijin şi medicamente dar astea reprezintă o soluţie de scurtă durată iar ei vor reveni la condiţia lor şi o vor depăşi doar când vor dori asta cu adevărat.

Te-ai întrebat vreodată cum este posibil ca aceste informaţii şocante să circule libere într-un sistem controlat? Nu neagă nimeni veridicitatea lor sau faptul că sunt reale, dar cât timp ne concentrăm toată atenţia şi eforturile asupra lor, se vor manifesta în viaţa noastră cu toată puterea negativă pe care o au.

Puterea schimbării şi a binelui este în mâinile noastre. Pe Stoarce Creierul există secţiunea Conspiraţii în scop informativ, pentru cei care nu au auzit niciodată despre lucrurile astea. Teoria Conspiraţiei nu reprezintă o soluţie, ci o afundare şi mai mare în lista cu întrebări. Aceste teorii împovărează pentru că nu reprezintă o soluţie, ci mai degrabă o resemnare în faţa faptului că nu avem nicio putere pentru că suntem manipulaţi.

Vom fi manipulaţi cât timp credem în asta. Responsabilitatea propriei fericiri este în mâinile fiecăruia dintre noi. Evenimentele din viaţa noastră se întâmplă cu un scop şi ţine doar de noi să le vedem ca pe un lucru bun, un pas înainte către acelaşi inevitabil final. Într-o zi vom muri. Nimeni nu scapă. Atunci de ce să facem un coşmar din călătoria prin viaţă? Masonii vor exista indiferent dacă ne distrugem singuri viaţa din cauza asta sau nu. Ce-ar fi să nu ne mai intereseze lucrurile astea şi să facem ceva să ne fie bine?
Bogdan
Bogdan

Mesaje : 9
Data de înscriere : 29/11/2010

http://stoarcecreierul.ro/

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty scuzati-mi scepticismul....

Mesaj  stark Lun Feb 28, 2011 2:32 pm

dar textul ala in ghilimele suna ciudat de adevarat a politicii care o duce miscarea zeitgeist... adica sa nu ne mai batem capul cu STAPANII DIN UMBRA ci sa facem ceva constructiv...dar nu impotriva lor...... HElouuuuuuuuu cum poti face ceva constructiv si sa nu te impotrivesti cand ei iti impun taxele, maresc preturile...eu sunt optimist de fel .

spui sa ne punem intrebari si sa cautam adevarul din noi..... dar ce faci cand vecinul iti dicteaza la ce sa te uiti seara la tv, cat sa platesti maine pe o paine, si cu cat o sa-ti ceara mai mult luna viitoare la lumina. daca pe tine nu te deranjeaza sa stii ca pe mine da....


"Răspunsurile sunt deja în noi. Caută "Teoria totului" (Theory of everything), uită-te la "Teoria unificată a câmpului" de Nassim Haremein, omul considerat noul Einstein. Lasă teoriile conspiraţiei că nu îţi aduc nimic bun şi ocupă-te de ce contează cu adevărat. Pune-ţi întrebări."
e doar o teorie...nu cred ca "teoria totului" o sa-mi salveze familia de la foamete...sau o sami asigure paine de zi cu zi care se scumpeste de la luna la luna... sa fim seriosi.
ma voi ocupa de ceva adevarat...stark

Mesaje : 24
Data de înscriere : 25/02/2011

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty de acord

Mesaj  Bogdan Lun Feb 28, 2011 8:04 pm

Sunt de acord cu tine. Chiar mai mult, susţin că toate discuţiile astea despre teoria conspiraţiei sunt inutile şi ne adâncesc şi mai tare în starea de spirit greşită. Pentru că asta e tot ce facem: vorbim, acuzăm, judecăm, criticăm, dăm vina... DĂM VINA PE ALŢII PENTRU NEFERICIREA NOASTRĂ! Dacă vecinul are tv la maxim, îi bat la uşă cu 2 beri şi mă autoinvit la o caterincă. Dacă-l înjur, urăsc, denunţ sau mă răzbun pe el nu rezolv nimic, ba mai mult mi-l pun şi mai tare în cap.

NIMENI NU FACE CEVA CE NU VREA CU ADEVĂRAT SĂ FACĂ. „Nu vreau... dar trebuie” e abureală. Dacă chiar nu vrei să faci ceva, nu faci. Punct. Dar nu, continuăm să fim sclavi şi pe deasupra comentăm pe forumuri. Nu-i bine, e din cauza lor. ALO GARA! NOI SUNTEM CAUZA!

Cum e posibil după o viaţă de muncă să-ţi taie pensia?! Mi se face părul măciucă numai când mă gândesc! Ce-ar fi de mâine să nu mai cooperăm în câcatul ăsta? Ce-ar fi să nu mai mergem la muncă pe salarii jegoase, să nu mai acceptăm să fim trataţi ca nişte gunoaie, să ţinem capul sus cu mândrie şi să spunem „NU!” Imaginează-ţi o ţară întreagă în grevă generală. Prima zi. Nimeni nu se duce la muncă. Avem provizii de mâncare, rude la ţară şi în străinătate, supravieţuim cumva... A doua zi... Nu mai continui, o să-mi sară lumea-n cap (şi nu îmi pasă) - sunt conştient că nu asta poate fi soluţia, dar este CEVA. Şi CEVA e mai bine decât NIMIC!

Sau hai să ne tirăm toţi. TOŢI! Aproape fiecare familie are cel puţin o rudă sau cunoştinţă plecată afară. Hai să plecăm mâine, toată ţara! (Din nou atrag atenţia asupra faptului că dau doar un exemplu, oricât de radical ar părea. Hai să nu ne pierdem în dezbateri despre aplicabilitatea lui, hai mai bine să FACEM CEVA!)

Hai peste ei! Violenţa nu este o soluţie, dar dacă începem o revoluţie ne vom putea refugia politic oriunde în lumea asta. Hai să nu vorbim despre patriotism, pentru că aşa ceva nu există! Suntem toţi fraţi pe bila asta albastră, planeta asta minusculă în comparaţie cu tot Universul... Şi-am inventat ţări, am pus graniţe şi soldaţi cu arme şi-am inoculat „dragostea de patrie” tuturor de mici, ca să-i putem conduce şi ţine în frâu... Pe ceilalţi oameni, fraţii noştri! Cât de absurd e asta?!

Cu adevărat absurd este faptul că ceilalţi oameni acceptă lucrurile astea. Oamenii vor să fie conduşi, au nevoie de un Ceauşescu care să pună soldaţi la graniţe şi să împuşte pe oricine ar vrea să treacă dincolo... A, stai, am făcut revoluţie... Cine a făcut? Poporul român? Căderea comunismului era programată la fel ca-n restul Europei comuniste, dar hai să nu dezbatem revoluţia din '89... HAI SĂ FACEM CEVA! NOI! NU ALŢII, NU UN CONDUCĂTOR CARE SĂ NE SCOATĂ, NU UN GRUP CARE PROMITE CĂ O SĂ FIE MAI BINE. NOI!
Bogdan
Bogdan

Mesaje : 9
Data de înscriere : 29/11/2010

http://stoarcecreierul.ro/

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Gresit!

Mesaj  Perseus Mar Mar 01, 2011 2:05 am

@ Bogdan. Ce este un sclav? Cineva care nu are identitate nationala! Identitatea Nationala este data de cultura civilizatiei din care faci parte. Cultura si traditiile ei sunt la fel ca radacinile pentru un copac - cand acestea se usuca devine instabil si se prabuseste! La fel si in cazul nostru, al Romanilor - ni s-a abolizat cultura impunandu-se constant ideologia globalismului (vorbe goale pentru ca nu toti oamenii sunt la fel - unii furau si omorau in timp ce alte popoare munceau cu plugul), o ideea bolnava prin insasi conceptia ei pentru simplul fapt ca barbarii ajunsi in campie acum cateva mii de ani vor sa-si ascunda trecutul sangeros pe care l-au creeat singuri. Nu cred ca trebuie sa mai mentionez in care categoria am fost noi, urmasii marelui imperiu Trac (da au falsificat istoria de asa natura incat s-a ster faptul ca Romania este leganul civilizatiei si culturii, si nu Vaticanul asa cu se urmareste sa se impuna), astfel ca odata cu trecerea timpului am uitat cine suntem. Unii rau-voitori au venit cu o istorie si un set de credinte false si straine de interesele natiunii romane, chipurile tocmai pentru a umple acest "gol" facut tot de ei. Cat despre treaba cu greva - gaura din buget si economie nu o sa se rezolva cu si mai mult stat degeaba, plus favorizeaza niste tensiuni care pot fi speculate de catre unii in scop negativ tarii noastre. Cat despre plecatul din tara - pot afirma ca este cea mai groteasca idee care ai putut sa o eununti. In caz ca nu ai observat exact asta se si urmareste - instrainarea romanilor peste granite iar cetatenii sa fie inlocuiti incet incet cu alte popoare (exemplul care se promoveaza in toata lumea de altfel este chiar SUA!! un Babilon modern in care cetatenii sunt cine le dicteaza mass-media sa fie, fara istorie, fara identitate la cheremul bancilor si corporatiilor private). Daca ti-as enunta si niste cifre printre care si de la rata mortalitatii in romania precum si a emigrarilor in paralel cu straini care vin ti se face parul maciuca. Trebuie sa facut ceva in directia stoparii mortalitatii sustinute a cetatenilor romanie precum si lucrarea la un sistem nou de guvernare care sa ridice tara din mizeria de diversiune careia i-a cazut prada in decembrie '89. Porcariile care se intampla zilnic in jurul nostru sunt efectul a adormirii constiintei de neam precum si o sleahta de pioni straini care executa ordinele venite de afara. Daca este decapitata reteaua nu este greu sa ne redresam dupa aceea - de ce nu cu voia Bunului Dumnezeu chiar reacapatarea teritoriilor pierdute. Intrebare acestui blog este CUM SCAPAM DE RETEAUA MAI SUS MENTIONATA?! Avem nevoie de un plan strategic de contra-ofensiva nu de tactici care bat apa in piua si mai mult agraveaza situatia!

Perseus

Mesaje : 16
Data de înscriere : 15/12/2010

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Re: Să ne opunem?!

Mesaj  Bogdan Mar Mar 01, 2011 1:02 pm

Măcar suntem de acord că trebuie făcut ceva. Şi cu toate astea frecăm menta pe forumuri şi ne contrazicem unii pe alţii. Îţi spun de pe-acum că nu vom fi niciodată de acord. Singurul lucru pe care-l putem face e să nu ne mai judecăm unii pe alţii, să ne acceptăm şi iubim exact aşa cum suntem: diferiţi. Şi să facem ceva!

Nu o să mă implic în proiecte cu oameni care nu ştiu cine sunt. Nu vreau să am prieteni oameni care se definesc pe sine prin ţara/naţiunea din care fac parte, prin religia care le este impusă la naştere, prin culoarea pielii sau orice altă apartenenţă arbitrară la un grup creat de mintea egotică. Dacă nu ştii despre ce vorbesc, află ce e ăla ego - pentru că el te conduce acum.

Planul lor funcţionează perfect. O să vă daţi sufletul pentru ei, sub pretextul iubirii de patrie. O să plecaţi la război în numele Domnului uitând de adevărata credinţă şi confundând instituţia bisericii şi biblia tradusă şi interpretată tot de ei, confundând deci toate astea cu adevărata noatră natură spirituală.

Continuaţi să fiţi roboţi şi să căutaţi răspunsuri în jurul vostru, dacă asta vă face fericiţi. Uitaţi-vă din când în când în interior; vă zic din proprie experienţă că acolo sunt toate răspunsurile. Dar nu trebuie să fiţi de acord cu mine sau împotriva mea. Orice decizie aţi lua, eu vă respect şi vă iubesc la fel de mult.

cheers
Bogdan
Bogdan

Mesaje : 9
Data de înscriere : 29/11/2010

http://stoarcecreierul.ro/

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Echilibru

Mesaj  Perseus Mar Mar 01, 2011 4:33 pm

Bogdan, la fel cum spunea si Parintele Iustin Parvu - a nu se confunda smerenia cu umilinta! Smile Cred ca intelegi la ce ma refer. Nu merge nimeni la razboi in numele Domnului pentru ca un conflict denota automat ca nu are cum sa fie ceva pentru Dumnezeu prin insasi natura lui, dar nu poti sta cu mainile in sa sa privesti in timp ce altii te colonizeaza cu tipi ascultatori si iti pun taxa si pe ce respiri. Numeste-o tu cum crezi de cuviinta dar tot sclavie este! Cat despre aia nu face aia nu face, astea sunt povesti spuse de biserica ca sa tampesca masele, un narcotizant care ii tine indobitociti in timp ce niste tipi isteti ii lega de maini si de picioare cu zabrele. Crima este un pacat odios indiferent de circumstanta - dar sa iti dai viata ca sa salvezi ceea ce este o parte din tine nu este catalogat ca crima. Stare in care s-a ajuns azi se datoreaza in principal faptului ca sunt doua categorii de oameni - cei care cred ca existenta se limiteaza la codul penal si cei care stiu ca nu au nici o bariera, in definitiv cei condusi si cei care conduc. Diferenta dintre oameni nu consta in starea materiala sau religie (doctrina) sau mai stiu eu ce, consta in capacitatea de autodeterminare a fiecarui (esti ceea ce alegi sa fii) care este conotata in functe de nivelul de constiinta la care a ajuns fiecare. Dumnezeu nu este nici catolic, nici ortodox, nici musulman sau mai stiu eu ce altceva este pur si simplu DUMNEZEU. Este de admirat faptul ca spui ca ii iubesti pe toti. Dar ia sa vedem, intr-o zi daca intra un hot peste tine si iti omoara familia si iti fura tot mai poti sa-l iubesti pe ala? Sau o sa iti aduci aminte de unul pe un forum care iti spunea ca e cel mai bine sa eviti infractiunea arestand infractorul inainte ca acesta sa poata comite crima?! Nu trebuie sa imi raspunzi mie - raspunde-ti singur la intrebarea de mai sus! Wink

Perseus

Mesaje : 16
Data de înscriere : 15/12/2010

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Re: Să ne opunem?!

Mesaj  Bogdan Joi Mar 03, 2011 1:12 pm

Starea în care s-a ajuns azi se datorează ego-ului, a sinelui fals sau altfel spus - a identificării cu mintea. Avem două mâini, dar nu suntem mâinile noastre. Avem o minte, dar nu suntem mintea noastră. Mintea este doar o unealtă iar oamenii trebuie să înveţe s-o folosească la fel cum învaţă să meargă cu picioarele, şi nu să se identifice cu ea. Asta este diferenţa dintre inconştienţă şi conştiinţă: să-ţi dai seama că nu eşti mintea ta sau vocea din capul tău, nu eşti definit de valori precum patriotismul sau contul din bancă, nu eşti apartamentul tău izolat cu polistiren sau maşina ta mai mişto decât a vecinului... Dacă oamenii ar înţelege asta, nu ar mai exista cei conduşi şi cei care conduc, ar exista pur şi simplu oameni. Oameni frumoşi I love you

Într-adevăr, Dumnezeu este prea mare să-ncapă într-o singură religie, prea mare. Îmi vine în minte un răspuns mişto la întrebarea ta, dar hai să trecem la subiect.

Când sunt programate următoarele alegeri? Hai să-ncepem de pe-acum o campanie în care să susţinem o democraţie adevărată. Într-o democraţie adevărată, liberă, ar exista 5000 (cinci mii) de partide din care lumea să aleagă. Am înţeles că în unele ţări, unde votul este obligatoriu, există pe formularele de vot un chenar gol. Dacă 50 + 1 % din alegători votează "nimic", se schimbă tot electoratul. Asta înseamnă că niciunul din cei care doresc puterea nu se regăsesc în preferinţele alegătorilor şi sunt puşi total alţii în locul lor.

Nu mă interesează dacă afirmaţiile de mai sus sunt reale, ci mai degrabă idea din spatele lor. Hai să creăm o campanie puternică pe internet (şi nu numai) în care să îndemnăm pe toată lumea (cu drept de vot) să nu alegă pe nimeni, dacă nu îi reprezintă. Să deseneze un dreptunghi gol în care să pună ştampila "Votat". Să apelăm la instituţii Europene sau chiar mondiale care să supravegheze cadrul numărării voturilor - facem petiţii, trimitem scrisori - ne folosim energia spre ceva constructiv. Imaginează-ţi ştirea care va înconjura lumea cum majoritatea românilor au votat un dreptunghi gol. Vocile noatre trebuiesc auzite!

Crezi c-ar avea şanse un astfel de proiect?
Bogdan
Bogdan

Mesaje : 9
Data de înscriere : 29/11/2010

http://stoarcecreierul.ro/

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty interesant

Mesaj  ALEX Vin Mar 18, 2011 9:08 am

Foarte interesanta ideea, de ce sa nu recunosc. Si cum o vezi a fi pusa in aplicare?
ALEX
ALEX
Admin

Mesaje : 24
Data de înscriere : 17/11/2009
Localizare : BUCURESTI

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty :)

Mesaj  ALEX Vin Mar 18, 2011 9:11 am

Nu pot sa nu remarc un articol excelent, care mi-a placut si caruia o sa ii dau link-ul aici legat de a te opune Noii Ordini Mondiale : http://alianta-anti-nwo.blogspot.com/2011/01/internetul-si-rezistenta-virtuala.html. Este interesanta viziunea.
ALEX
ALEX
Admin

Mesaje : 24
Data de înscriere : 17/11/2009
Localizare : BUCURESTI

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Re: Să ne opunem?!

Mesaj  Bogdan Dum Mar 20, 2011 7:59 pm

ALEX a scris:Foarte interesanta ideea, de ce sa nu recunosc. Si cum o vezi a fi pusa in aplicare?
Facem un sait unde punem un clip scurt care să explice ideea noastră. Saitul se va numi voteaza.ro sau ceva de genul ăsta; o să-l iau pe numele meu, în cazul în care voi fi căutat de securitate să am motive serioase să mă refugiez politic într-un loc de pe Pământ unde îmi sunt respectate drepturile Very Happy Vom folosi cât mai puţin text şi în general conţinutul va fi scurt şi la obiect; clipul va fi produs în studiourile profesionale ale prietenilor mei şi va fi de tipul celor electorale: votul tău contează, votează cu nimic! Practic vom repeta afirmaţiile mele de mai sus într-un clip profi.

Personal, voi folosi Stoarce Creierul, blogul meu şi paginile de socializare gen facebook să promovez asta. Dacă suntem mai mulţi, cu mai multe pagini, cu atât mai bine. Când se vor apropia alegerile, vor începe massurile şi circul. Doar că de data asta massuri se vor da cu "voatează nimic!"

O să împărtăşesc ideea asta cu toţi cunoscuţii mei. Avem nevoie de feedback iniţial şi-aştept un răspuns inclusiv de la voi. Ne apucăm de clip?
Bogdan
Bogdan

Mesaje : 9
Data de înscriere : 29/11/2010

http://stoarcecreierul.ro/

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Categoric DA!

Mesaj  Perseus Lun Mar 21, 2011 1:08 am

Ideea foarte buna si usor de pus in practica! Ramane de vazut daca va avea efectul scontat. Dar ar trebui promovata NEAPARAT!

Perseus

Mesaje : 16
Data de înscriere : 15/12/2010

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Re: Să ne opunem?!

Mesaj  Bogdan Mier Mar 23, 2011 5:44 pm

Foarte bine. Începem proiectul şi punem totul la punct - mai exact facem clipul şi pregătim saitul - şi hotărâm momentul în care o să-l facm public, simultan prin cât mai multe surse. Mă interesează câteva detalii cu privire la următoarele alegeri, deoarece nu mă uit la televizor şi nu urmăresc presa. Conform legislaţiei actuale, am înţeles că în 2012 vom avea locale şi parlamentare şi în 2014 europene şi prezidenţiale.

Nu reuşesc să citesc articolul de care spui, în schimb am găsit un citat mişto la ei pe sait:
Intre majoritatea celor care nu ignora existenta si planurile NWO exista mai multe tipuri de viziuni a ceea ce trebuie facute.
Unii vad rezolvari apeland la metode VIOLENTE, incitand la miscari sociale de strada, la manifestatii, la boicoturi generale.
Altii sugereaza o ignorare a illuminatiilor si o reintoarcere spre valorile spirituale, construind lumea sau mai bine zis schimband-o din interior spre exterior.
Cele doua aripi extreme vor discuta in contradictoriu mult timp de acum incolo
Mi se pare că cele cele două viziuni nu sunt separate, şi singurul mod în care îi putem boicota, ataca violent şi manifesta este să-i ignorăm. Referitor la „a ne opune” şi la „împotrivire”, spuneam că trebuie să acţionăm, pentru că dacă reacţionăm este deja prea târziu. A IGNORA ÎNSEAMNĂ ACŢIUNE. Pentru că este ceva ce facem. Iar proiectul nostru cu votul este acelaşi lucru: îi ignorăm! Nu vrem pe niciunul dintre ei. Cu cât vom opune mai multă rezistenţă, cu atât mai tare ne vor lovi.

Industria alimentară este o afacere. O afacere crează bani, nu mâncare. Cei care otrăvesc mâncărurile cu chimicale să arate mai bine şi să reziste mai mult fac asta pentru profit. În loc să ne plângem că ne otrăvesc mâncarea am putea foarte bine să n-o mai cumpărăm. Cererea crează ofertă; ce-o să facă dacă nu mai cumpără nimeni?

Noi ne-am făcut singuri asta, şi tot noi putem ieşi de aici. Ce-ar fi să nu mai punem botu' la reclame şi brusc să nu mai cumpărăm Coca Cola şi Mc Donalds? Ce-ar fi să mâncăm doar mâncare bio şi eco (o să zici că e foarte scumpă, ştiu) până când creăm o piaţă doar pentru tipul ăsta de mâncare? Toată lumea ar avea de câştigat, mai puţin marile companii: oamenii ar mânca sănătos iar producătorii s-ar dezvolta foarte repede şi-ar avea în sfârşit de câştigat. Dacă ai rude la ţară, ştii la ce mă refer. Oamenii ăia îşi pot folosi resursele pentru a hrăni multă lume şi dacă toţi s-ar îndrepta spre astfel de surse nu ar exista decât câştig.

Acelaşi lucru esta valabil pentu industria energetică. Ne iau bani pe gaz şi petrol, şi când acestea se vor epuiza ne vor lua bani pe soare. Patentele panourilor solare sunt cumpărate de liderii industriei petroliere. Se va ajunge aici dacă-i lăsăm, la fel cum i-am lăsat să ne vândă apă! APĂ! Asta trebuie să fie cea mai mare aberaţie, pe o planetă în care fiecare om se naşte liber şi are dreptul la toate resursele ei în mod egal cu ceilalţi oameni. În curând ne vor vinde şi aer...

Ce e de făcut? Să-i ignorăm! Nu mai cumpărăm apă! Punem filtre dacă trebuie, ne mutăm la case şi săpăm puţuri. Te-ai gândit vreodată de ce stăm la bloc? Pentru că aşa a vrut Ceauşescu şi aşa vrem cu toţii acum. Ce-ar fi să nu mai vrem nimic din toate astea?

Ce-ar fi să nu mai urmărim cu atâta interes câcaturile de la Otv şi din revistele de scandal? La urma urmei, noi vrem asta. Cât timp alegem să ne otrăvim minţile cu informaţii negative, asta o să ni se reflecte în toate acţiunile. Noi suntem cei care îi facem să tipărească mii de exemplare şi tot noi facem rating. Şi tot noi ne plângem pe internet că iluminaţii ne conduc din umbră, că noua ordine mondială ne vrea sclavi şi aşa mai departe... Eu cred că noi vrem asta, pentru că ne place aşa. Românii nu vor să le fie bine. E uşor să arunci vina pe alţii pentru nefericirea ta, când doar tu eşti responsabil pentru toate din viaţa ta, rele şi bune.
Bogdan
Bogdan

Mesaje : 9
Data de înscriere : 29/11/2010

http://stoarcecreierul.ro/

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Oceane de prejudecăţi

Mesaj  Bogdan Sam Apr 09, 2011 12:27 pm

Uite ce frumos zice ionutsk despre ce facem chiar şi noi acum, pe acest forum:
http://www.pionezadintrefese.ro/oceane-de-prejudecati/
Bogdan
Bogdan

Mesaje : 9
Data de înscriere : 29/11/2010

http://stoarcecreierul.ro/

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty raspuns

Mesaj  ALEX Joi Apr 14, 2011 6:58 pm

Autorul Ionutsk al articolului "Ocean de prejudecati" puncteaza excelent ceea ce in psihologie se numeste DISONANTA COGNITIVA. Deci nimic nou. O caracteristica a creierului, o inertie mai bine zis, care se opune oricarei idei noi care vine in contradictie cu vechile idei din sistemul de idei, credinte, prejudecati ale individului. De acord ca uneori noi putem sa fim cei mai mari dusmani ai nostri. Disonanta cognitiva este un sistem de aparare al creierului la orice forma brusca de schimbare. Acest mecanism e bun, dar e si rau. E bun pentru ca ne asigura o sanatate mentala, nu acceptam orice adevar rapid si care vine in contradictie cu ceea ce credem noi, insa e rau daca sistemul nostru de credinta, de idei, de judecata se bazeaza pe idei false, rupte de realitatea universala.
Preocuparea pe care trebuie sa o aibe fiecare individ este sa isi construiasca un sistem de judecata, de credinta si de idei care sa fie inspirate din realitatea universala. Este un proces dificil si dureaza intreaga viata.
ALEX
ALEX
Admin

Mesaje : 24
Data de înscriere : 17/11/2009
Localizare : BUCURESTI

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Re: Să ne opunem?!

Mesaj  RR Vin Iul 22, 2011 6:05 pm

ALEX a scris:Autorul Ionutsk al articolului "Ocean de prejudecati" puncteaza excelent ceea ce in psihologie se numeste DISONANTA COGNITIVA. Deci nimic nou. O caracteristica a creierului, o inertie mai bine zis, care se opune oricarei idei noi care vine in contradictie cu vechile idei din sistemul de idei, credinte, prejudecati ale individului. De acord ca uneori noi putem sa fim cei mai mari dusmani ai nostri. Disonanta cognitiva este un sistem de aparare al creierului la orice forma brusca de schimbare. Acest mecanism e bun, dar e si rau. E bun pentru ca ne asigura o sanatate mentala, nu acceptam orice adevar rapid si care vine in contradictie cu ceea ce credem noi, insa e rau daca sistemul nostru de credinta, de idei, de judecata se bazeaza pe idei false, rupte de realitatea universala.
Preocuparea pe care trebuie sa o aibe fiecare individ este sa isi construiasca un sistem de judecata, de credinta si de idei care sa fie inspirate din realitatea universala. Este un proces dificil si dureaza intreaga viata.

hmmm ... nu prea este adevarat. Sistemul de judecata este construit similar unui domino. Maiestria este sa simti ce "piatra" trebuie sa misti si toate celelalte se misca imediat. in mare, procesul de "re-setare" si "re-creare" intr-o paradigma complet noua nu dureaza mai mult de 1 an. Problema este cu totul alta; cea care face ca oamenii sa nu ramana in acest proces. Disonanta cognitiva este efectul unui fel de "program virus" cu o arhitectura interesanta, dar se poate devirusa sistemul. Parol! sunny
RR
RR

Mesaje : 4
Data de înscriere : 20/01/2011

Sus In jos

Să ne opunem?! Empty Re: Să ne opunem?!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum