MASA ROTUNDA - THE ROUND TABLE

In jos

MASA ROTUNDA - THE ROUND TABLE

Mesaj  ALEX la data de Vin Dec 04, 2009 10:06 am

THE ROUND TABLE

A aparut in Anglia la 5 februarie 1891, prin Cecil Rhodes. Membrii fondatori au fost printre altii : Stead, lord Esher, lord Alfred Milner, lord Rothschild, lord Arthur Balfour. Telul principal al gruparii era extinderea dominatiei britanice in intreaga lume si a englezei ca limba universala. Prin Rothschild, "The Round Table" a intrat in legatura cu sionistii si in acelasi timp cu familiile : Schiff, Warburg, Guggenheim, Rockefeller si Carnegie din SUA. Lordul Milner a preluat mai tarziu conducerea gruparii, din care au rezultat : Royal Institut of International Affairs (RIIA) si CFR. Robert Oppenheiner si Albert Einstein s-au ocupat de "Institut for Advanced Study" (AS) provenit tot din "The Round Table" si pentru care au dezvoltat mai tarziu prima bomba nucleara.

Primul sau "lider" oficial a fost Cecil Rhodes, omul care fara mila a manipulat Africa de Sud si a luat acele pamanturi de la negrii. Desi, teoretic, negrii s-au reintors in controlul politic al Africii, adevaratele decizii sunt inca luate de elitele europene si americane prin presedintii - marionete si liderii de culoare. "Independenta" este o iluzie.

Rhodes a instigat trib impotriva altui trib pana ele s-au distrus reciproc in razboi, astfel permitandu-I lui Rhodes si britanicilor sa continue razboaiele in Africa. Rhodes a spus ca scopul Mesei Rotunde a fost sa creeze Guvernul Mondial controlat de Britania (Iluminatii se bazeaza pe Britania).

Cand el a murit in 1902, a lasat bani in testamentul sau pentru a fonda "Bursele Rhodes" prin care studenti din strainatate beneficiau de achitarea cheltuielilor pentru a studia la Universitatea Oxford - centrul Iluminatilor de manipulare a "educatiei". Scopul acestor "Bursieri Rhodes" care se intorc in tarile lor pentru a accede in pozitii de putere politica, economica si media este enorma comparata cu populatia studenteasca, in general. Ei s-au comportat ca agenti Iluminati. Cel mai celebru "Bursier Rhodes" in lume azi este Bill Clinton, de doua ori presedinte al Statelor Unite. Dar in timp ce Rhodes era oficial omul de linia intai al Mesei Rotunde, adevaratii manipulatori si fondatori au fost, si sunt, Casa Rothschild, dinastia bancara care este in inima atator conspiratii globale.

Elita interioara a acestei Mese Rotunde in US si UK reprezenta membrii cheie ai administratiilor guvernamentale de razboi inainte si dupa Primul Razboi Mondial. Dupa cum poate fi dovedit cu documente, ei au lucrat impreuna pentru a pune la cale circumstantele care au condus la acel conflict global. Prin tehnica lor de - a crea problema-apoi-de a oferi-solutia, ei au vrut sa distruga echilibrul global prin acel razboi si datorita acestui fapt de a avea oportunitatea de a re-desena imaginea lumii in agenda lor odata conflictul terminat. Aceasta este exact ce au facut.

In 1919 a fost Conferinta Pacii de la Versailles langa Paris unde elita Mesei Rotunde din Britania si US, oameni ca Alfred Milner, Edward Mandel House, si Bernard Baruch au fost desemnati pentru a-si reprezenta tarile la intalnirile care au decis cum va fi schimbata lumea ca rezultat al razboiului pe care aceeasi oameni il creasera. Ei au decis sa impuna plati imposibile pentru reparatii asupra Germaniei, astfel sa se asigure de colapsul Republicii Germane de dupa razboi tintind un colaps economic de necrezut si astfel creand chiar circumstantele care l-au adus pe Hitler (un Rothschild, de fapt, pe linie de sange) la putere. Aceasta se intampla in timp ce in Paris se intalneau acesti Iluminati, Masa Rotunda, la Hotel Majestic pentru a incepe procesul crearii retelei Bilderberg - CFR-RIIA-Comisia Trilaterala. Ei au decis de asemenea, la Versailles, ca acum toti sustineau crearea unui teritoriu evreiesc propriu in Palestina.

Presedintele american, Woodrow Wilson, a fost "sfatuit" la Versailles de catre colonelul House Bernard Baruch, ambii clone Rothschild si lideri ai Mesei Rotunde; prim-ministrul britanic, Lloyd George, a fost "sfatuit" de Alfred Mulner, angajat Rothschild si lider al Mesei Rotunde, si Sir Phillip Sassoon, un descendent direct al Mayer Amschel Rothschild, fondatorul dinastiei; liderul francez, George Clemenceau, a fost "sfatuit" de ministrul sau de interne, George Mandel, al carui nume real era Jeroboam Rothschild.

Cine credeti ca lua deciziile aici??

Ca rezultat al intalnirii lor secrete la Hotel Majestic, Institutul Regal al Afacerior Internationale a fost fondat in Londra in 1920, Consiliul Relatiilor Straine a urmat in 1921, si apoi a fost Grupul Bilderberg (1945), Clubul de la Roma (1986) si comisia Trilaterala (1973). Acestea sunt dominate de catre Rothschild si Rockefellers, si manipulatori importanti ca Henry Kissinger, care, in schimb, au raspuns marilor puteri ai iluminatilor.
Aceste organizatii au avut printre ei oameni de varf in politica globala, afaceri, banci, domeniul militar, media, "educatie" si asa mai departe. Acestea sunt canale prin care aceleasi politici globale sunt coordonate in afara cunoasterii publicului prin tari aparent neconectate, partide politice si institutii. Nivelurile de varf ale societatilor secrete ca Francmasonii, Cavalerii de Malta, etc. sunt conectate la aceasta Masa Rotunda de asemenea.


avatar
ALEX
Admin

Mesaje : 24
Data de înscriere : 17/11/2009
Localizare : BUCURESTI

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum