MASONERIA 1717 - DE CE IN ANGLIA ???

In jos

MASONERIA 1717 - DE CE IN ANGLIA ???

Mesaj  Ronin la data de Joi Feb 04, 2010 7:36 pm

http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/02/masoneria-1717-de-ce-in-anglia.html

Amintiti-va ca regina Elisabeta I (1558-1603) a dus lupte puternice cu emisarii speciali ai Romei papale, iezuitii.
Iezuitii aparusera in anul 1540.
Au existat cel putin 5 tentative de asasinat asupra sa, nu au reusit. Regina Elisabeta I avea un serviciu de spionaj / contraspionaj excelent.
Dovezile asupra spionajului internaţional datează încă din Anglia secolului al XVI-lea. Se consideră că primul maestru adevărat al spionajului a fost Sir Francis Walsingham, a cărui reţea de spioni acoperea întreaga Europă, lucrând în interesul reginei Angliei, Elisabeta I.

"Pentru a o proteja pe regina Elisabeta I a Angliei si regatul ei, Sir Francis Walsingham (seful Cancelariei Reginei) a creat o retea de "furnizori de informatii", dupa cum si-a numit el agentii, infiltrati atat in comunitatile de negustori cat si la curtile regale de pe intreg cupreinsul Europei. Titlul sau oficial era de "secretar general al reginei". Neoficial insa, era coordonatorul activitatilor britanice de spionaj."

Recomand link:
http://www.lovendal.net/wp52/marea-armada-spaniola-infranta-de-spionii-englezi/
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/11/basescu-si-invincibila-armada-elisabeta.html
http://ro.wikipedia.org/wiki/Elisabeta_I_a_Angliei


Elisabeta I conduce Anglia din anul 1558 pana in anul 1603.
Epoca sa a fost una extrem de infloritoare.

"Domnia reginei Elisabeta este denumită era elisabetană sau epoca de aur, fiind marcată de sporirea puterii Angliei pe plan mondial. Marii dramaturgi William Shakespeare, Christopher Marlowe şi Ben Jonson au avut o carieră înfloritoare în timpul domniei reginei Elisabeta."
http://ro.wikipedia.org/wiki/Elisabeta_I_a_Angliei

Dupa Elisabeta I (ultima din dinastia Tudor - http://ro.wikipedia.org/wiki/Dinastia_Tudor -) au urmat:

- Iacob I al Angliei: (1603-1625) (Casa de Stuart)
http://ro.wikipedia.org/wiki/Iacob_I_al_Angliei

- Carol I al Angliei: (1625-1649) (sustinator al dreptului divin, incearca abolirea parlamentului, reuseste in 1629 si favorizeaza catolicismul-Casa de Stuart)
http://ro.wikipedia.org/wiki/Carol_I_al_Angliei

- Carol al II-lea al Angliei: (1660-1685) (Casa Stuart)
http://ro.wikipedia.org/wiki/Charles_al_II-lea_al_Angliei

- Iacob al II-lea: (Casa Stuart) - a fost monarh catolic. Pe timpul sau, biserica anglicana pierde suprematia.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Iacob_al_II-lea_al_Angliei

- William al III-lea al Angliei: (impreuna cu Maria a II-a din 1689-1702) Venea din Casa de Orania.
http://ro.wikipedia.org/wiki/William_al_III-lea_al_Angliei

Nota:
În ultimul an de domnie William al III-lea a semnat "Act of Settlement" care reglementa ordinea succesiunii la tron.
http://en.wikipedia.org/wiki/Act_of_Settlement_1701
Acest "Act of Settlement" era un act regal care interzicea accesul catolicilor la tronul Angliei. Motivatia era data de infuenta spionajului iezuit care dorea ca Anglia sa serveasca pentru totdeauna interesele Romei papale. (Dreptul Divin (?!) de a conduce peste toate natiunile pamantului)

- Anna a Marii Britanii: (1702-1714) -Casa Stuart. (ultimul monarh al Casei Stuart)
http://ro.wikipedia.org/wiki/Anna_a_Marii_Britanii


Inainte de a merge mai departe, incercati sa intelegeti cum dupa Elisabetei I (1603), iezuitii si-au continuat asaltul asupra Angliei prin diferite metode si cu sustinerea unor complicate aliante.

In anul 1605 are loc o tentativa de asasinat impotriva regelui Iacob I condusa de catolici cu scopul de a instala un rege catolic la conducerea Angliei.

"The Gunpowder Plot of 1605, in earlier centuries often called the Gunpowder Treason Plot, was a failed assassination attempt against King James I of England and VI of Scotland by a group of provincial English Catholics led by Robert Catesby. The plan was to blow up the House of Lords during the State Opening of Parliament on 5 November 1605, the prelude to a popular revolt in the Midlands during which James's nine-year-old daughter, Princess Elizabeth, was to be installed as the Catholic head of state."

-The Gunpowder Plot (1605) An attempt by the Jesuits to destroy the English Parliament and the true Protestant Movement and freedom, DEMOCRACY, Watch V for Vendetta a very smartly made film.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gunpowder_Plot
http://www.conspiracycafe.net/forum/index.php?/topic/22022-the-jesuits-society-of-jesus-since-1534-responsible-for/

Iezuitii si-au continuat lupta pana au reusit, in anul 1714, sa instaleze la conducerea Angliei, o persoana care nu vorbea nici engleza si nu cunostea nici legile Angliei. Din aceasta cauza apare o noua forma de guvernamant.
Acesta a fost George I al Marii Britanii.

- George I al Marii Britanii (1714-1727) - Casa de Hanovra
http://ro.wikipedia.org/wiki/George_I_al_Marii_Britanii

-King of England, George I, 1 August 1714 – 11 June 1727, was the first fully established, obedient Jesuit trained and puppet for Society of Jesus.
http://www.conspiracycafe.net/forum/index.php?/topic/22022-the-jesuits-society-of-jesus-since-1534-responsible-for/

Modesta mea analiza se opreste la acest "rege" deoarece am ajuns la anul care ne intereseaza, si anume anul 1717, anul infiintarii MASONERIEI MODERNE in Anglia.
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Grand_Lodge_of_England

Cine are "ochi si urechi" poate face legaturile cu o foarte mare usurinta.
Iezuitii, dupa o perioada de peste 100 de ani (1603-1717), reusesc sa-si puna "marioneta", care nici macar engleza nu stia, iar in anul 1717, in perioada acestui rege marioneta, apare FRANCMASONERIA.

Tot el. George I, era si print elector al "Sfântul Imperiu Roman". Un imperiu sfant in sensul ca religia "imperiului" era cea crestina, desigur, de tip catolic. Vedeti asemanarea cu inceputurile Partidului Popular European (1925).
http://ro.wikipedia.org/wiki/Sf%C3%A2ntul_Imperiu_Roman
http://www.epp.eu/subsubpagina.php?hoofdmenuID=1&submenuID=3&subsubmenuID=8

Francmasoneria a fost si este o creatie a spionajului iezuit. A fost creata in Anglia anului 1717 cu scopul de a da impresia ca masoneria este o organizatie protestanta si deci in sprijinul Angliei protestante.
In realitate, francmasoneria a fost infiintata de iezuiti ca fiind "bratul protestant al Romei papale". Mai bine o lume protestanta controlata decat una veritabila.

Rolul pe care masoneria l-a jucat ulterior arata cum Roma papala a reusit distrugerea opozitiei pornite de Martin Luther in 1517.
Daca vreti, francmasoneria a fost si este "calul troian" al iezuitilor. A functionat atunci, la fel de bine functioneza si acum.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther
http://groups.creighton.edu/sjdialogue/
http://www.catholica.ro/2001/03/29/catolicii-si-presbiterienii-americani-tot-mai-aproape/
http://www.catholica.ro/2008/04/14/bush-il-vede-pe-dumnezeu-in-ochii-papei/
http://www.catholica.ro/2005/04/07/bush-bush-si-clinton-la-papa/
http://www.catholica.ro/2003/03/26/papa-pictat-intr-o-biserica-ortodoxa/


Declaratia unui presedinte (George W. Bush) al unui stat (SUA) nascut prin efortul celor care fugisera de persecutia papala din Europa. Iata cum "vorbeste" astazi un stat nascut prin sange protestant:

„Cel mai bun mijloc de a-l omagia pe Papa Ioan Paul al II-lea, cu adevărat unul dintre marii oameni, este să abordăm cu seriozitate învăţăturile sale, să-i ascultăm cuvintele, şi să punem în acţiune aici în America cuvintele şi învăţăturile sale”, a spus Bush Episcopilor reuniţi în Salonul de Est al Casei Albe. „Aceasta este o provocare pe care noi trebuie să o acceptăm”.
http://www.catholica.ro/2001/03/22/bush-il-considera-pe-papa-ioan-paul-al-ii-lea-un-mare-om/

NO COMMENT !

"Calul troian" al iezuitilor au transformat o natiune, candva protestanta si libera, intr-o natiune subordonata, la nivel inalt, Romei papale. Istoria se repeta !
Coincidenta este ca si acest "presedinte" a fost tot o marioneta si il cheama tot George. Stie, in schimb, engleza dar nu si germana.

Generalul care conducea aparatul de spionaj iezuit la acea vreme (1717) era generalul superior Michelangelo Tamburini.
http://en.wikipedia.org/wiki/Superior_General_of_the_Society_of_Jesus
http://en.wikipedia.org/wiki/Michelangelo_Tamburini

Recomand deasemenea si o analiza a acestui material:
Iezuitii in Marea Britanie.
The Jesuits in Great Britain
http://www.reformation.org/jesuits-great-britain.html

Ronin

Mesaje : 14
Data de înscriere : 20/01/2010

Vezi profilul utilizatorului http://ordinulnegru.blogspot.com/

Sus In jos

Re: MASONERIA 1717 - DE CE IN ANGLIA ???

Mesaj  Stel la data de Mar Ian 25, 2011 10:25 pm

Ronin, stii ca te admir sincer, iar eu sunt constienta ca nu voi putea sa invat niciodata tot ce stii tu. Dar studiind diverse surse, in timp mi-am format o opinie personala, care in forul meu interior este chiar o convingere personala, pe aceasta tema. Si nu contrazice deloc parerea ta ci o completeaza... cred eu.

Eu cred ca Masoneria nu a incetat niciodata sa existe, nici in vremea celor mai crunte persecutii. Unei organizatii, secrete prin excelenta, cat de greu putea sa-i fie sa intre in conservare?! Eu cred ca asta s-a intamplat in toata perioada absentei sale, din vremea Elisabetei I a Angliei (dinastia Stuart) pana la George I (Casa Hanovra), perioada in care lupta s-a dus intre iezuiti si serviciul de spionaj/contraspionaj al Angliei. Dar eu vad Ordinul Iezuit ca pe un serviciu secret, varful de lance si ultima fortareata a unei organizatii ultra-secrete in care Francmasoneria este doar unul dintre multele paravane. Iar 1717, anul reaparitiei Francmasoneriei, este, dupa parerea mea, doar anul re-afirmarii sale, al iesirii la rampa, al iesirii din clandestinitate si intrarii in legalitate.
avatar
Stel

Mesaje : 9
Data de înscriere : 23/01/2010
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum