Scurgeri de informatii sau informatie difuzata controlat?

In jos

Scurgeri de informatii sau informatie difuzata controlat?

Mesaj  PAUL la data de Joi Ian 28, 2010 9:21 pm

Discutam cu cineva si imi spunea ca au aparut o multitudine de carti pe subiec : despre illuminati, despre masonerie, despre stapanii din umbra, ca au aparut pe internet o multultitudine de documentare, de articole. Si m-a intrebat : cum de stim de chestiile astea, cum de apar in presa anumite lucruri, cum de se stie deja de Bilderberg, care desi are o existenta de peste 50 de ani, totusi doar actual au inceput sa apara stiri despre el.

Raspunsul meu ar fi :

- e logic sa mai strabada informatii din acel mediu. Nimeni nu poate controla 100% fluxul de informatii. Mai ales internetul, insa daca nu o pot controla, o pot combate, o pot minimaliza sau o pot manipula/dezinforma

- exista scurgeri si din cadrul lor. Exista persoane in cadrul acestor structuri oculte care se trezesc si care constient isi dau seama de pericolul pe care il reprezinta. Astfel se explica succesul investigatorului Daniel Estulin legat de activitatea grupului Bilderberg...

- unele informatii sunt difuzate intentionat de aceste structuri tocmai ca sa atenueze sau sa manipuleze in directii gresite informatiile care deja ies pe piata

- stapanii din umbra isi pregatesc iesirea pe rampa. Nu se mai ascund ca in trecut, ci obisnuiesc populatia cu ideea unei Elite Conducatoare. credeti-ma ca am auzit persoane care sustineau ca e bine ca exista astepti stapanii din umbra care ne impun o noua ordine mai buna...intrebarea mea era : mai buna pentru ce si pentru cine?!?!?

- ...si ar mai fi si alte motive...va invit sa le spuneti si dvs.

astept raspunsul la provocarea mea

PAUL

Mesaje : 24
Data de înscriere : 18/01/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Scurgeri de informatii sau informatie difuzata controlat?

Mesaj  Stel la data de Dum Feb 07, 2010 2:50 pm

Eu cred ca informatiile care circula pe internet sunt din ambele categorii. Nu intamplator la acele intruniri ultrasecrete sunt invitati si ANUMITI REPREZENTANTI AI PRESEI. Acestia furnizeaza informatia oficiala. Cu informatia controlata se ocupa agentiile de presa, care sunt aservite. Dar exista si informatie obtinuta prin mijloace specifice muncii informative. Probabil ca pe internet circula doar acele informatii care nu pot aduce prejudicii sau acelea difuzate in regim controlat, care, odata facute publice, servesc unui anumit scop. Marea provocare este sa distingi, sa alegi informatia corecta, ADEVARATA din tot acest noian.

Stapanii din umbra isi fac iesirea la rampa. E destul de multa vreme de cand ne vorbesc deschis despre noua ordine mondiala dar au grija sa o prezinte ca pe o societate daca nu perfecta cel putin mai buna, care are avantajul ca poate asigura securitatea mondiala, controlul global al traficului international de orice fel (arme, droguri, informatii, carne vie), gasirea de solutii globale pentru iesirea din criza (Ce cinici! Doar ei au provocat-o, bineinteles ca au solutii!). Au "uitat" sa mentioneze public si controlul resurselor, controlul politico-financiar asupra natiunilor, controlul individual prin identificare biometrica, manipularea informatiilor si controlul mintii.

La ce le servesc toate acestea si care este originea tuturor relelor?! Daca incepem sa discutam despre scopurile si mijloacele lor cred ca dam in mama misticismului. Ce spuneti? Ne asumam riscul?
avatar
Stel

Mesaje : 9
Data de înscriere : 23/01/2010
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum