CINE SUNT "SUPERIORII OCULTI" ?!

In jos

CINE SUNT "SUPERIORII OCULTI" ?!

Mesaj  RADU la data de Mar Ian 12, 2010 5:20 pm

Este posibil sa existe vreo legatura intre "Superiorii Ocultii", de care nici macar masonii de rang inalt nu stiu nimic, si iezuiti ?
Masoneria moderna era creata in 1717 in Anglia.

Unii cercetatori ai "societatilor secrete" spun ca iezuitii (armata secreta a Vaticanului) ar fi cei care au creat Masoneria moderna ca fiind "bratul protestant" al Romei.

Posibil ca acei misteriosi "superiori oculti" sa fie, in realitate, iezuitii de rang inalt, acei despre care se spune ca reprezinta crema si "controlul" a tot ceea ce se cheama tehnologie moderna...

Cercuri ale puterii în spatele secretului OZN
[Nexus Magazine, Anul II, Numărul 9 (octombrie 2006 - ianuarie 2007)]

http://www.nexusmagazine.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=13119&Itemid=26


Secretele privitoare la originea Francmasoneriei au fost păstrate cu străşnicie, în ciuda publicării a numeroase cărţi şi articole referitoare la acest subiect.

Walter Leslie Vilmshurst, un mason de seamă şi autor al lucrării The Meaning of Masonry, scria: "Adevărata istorie secretă a apariţiei masoneriei nu a fost făcută publică nici în rândurile organizaţiei însăşi"

"S-ar putea ca toti cei care cred in conspiratii sa nu se teama de ele, ci sa doreasca existenta lor; s-ar putea ca ei sa nu doreasca sa accepte tezele scepticilor si sa descopere ori sa inventeze conjuratii tocmai pentru ca au nevoie de ele. Fara Dumnezeu si fara conspiratii, fara superiorii oculti de care vorbeau masonii germani din secolul al XVIII-lea, fara batranii intelepti ai Sionului, fara Clubul Bilderberg, fara stapanii lumii, fara diavol, cei mai multi dintre noi ne aflam singuri in fata unei lumi de neinteles, nu ne dam seama ce se intampla, suntem orfani.

În această epocă a devenit cunoscută marelui public adevărata origine a Francmasoneriei. In 1737, profesorul fiilor prinţului Carol Eduard care era şi membru al Societăţii Regale, Andrew Michael Ramsey, a rostit un discurs în faţa francmasonilor din Paris. Acest discurs a devenit cunoscut drept „Cuvântarea lui Ramsey", în care acesta declara:

„Ordinul nostru a format o uniune de nedespărţit cu Cavalerii Sf. loan de la Ierusalim" - un Ordin foarte apropiat de cel al Cavalerilor Templieri. Ramsey mai spunea că Francmasoneria era legată de şcolile antice de mistere, patronate de zeiţa greacă Diana şi de cea egipteană Isis.

Masonul german, baronul Karl Gotlieb von Hund a devenit membru al Lojei din Frankfurt şi în 1751 a întemeiat aici o filială a Ritului Scoţian, denumită „Ordinul respectării stricte a regulilor"; după rostirea jurământului ce prevedea supunerea necondiţionată faţă de ordinele unor superiori misterioşi şi „nevăzuţi", aşa cum a fost descris pe parcursul volumului, Ordinul a sfârşit prin fuziunea dintre Iluminaţi şi Francmasoneria germană, în timpul Congresului de la Wilhelmsbad.

Cunoscutul mason din secolul al XIX-lea Albert Pike recunoştea faptul că Francmasoneria are "două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor..., iar cealaltă este publică..."

Fostul arhivar al Filialei Provinciale a Lojii Marelui Orient, Wilmshurst, confirma faptul că "primul stadiu sau gradele iniţiale ale Masoneriei sunt preocupate doar să aducă la cunoştinţa membrilor valorile aparente ale doctrinei noastre" şi că "dincolo de acest stadiu, mă tem că marea majoritate a masonilor nu trece niciodată".

Chiar şi mulţi masoni de rang înalt nu sunt lăsaţi să pătrundă vreodată în cercul interior al cunoaşterii. In memoriile sale, renumitul francmason Casanova scria: "Chiar şi cei care au ocupat Scaunul Maestrului (Mason) s-ar putea să nu cunoască încă Misterele Masoneriei".
avatar
RADU
Admin

Mesaje : 46
Data de înscriere : 17/11/2009
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Iezuitii

Mesaj  PAUL la data de Joi Ian 13, 2011 7:00 am

As propune asadar un topic sau daca nu macar o idee legata de acest subiect.
E clar ca Iezuitii au un rol esential in aceasta Structura a Puterii Mondiale. Nu stiu daca sunt fruntea lancei sau nu.
Insa as propune sa analizam STRUCTURA IEZUITA din Romania.
Prezenta lor aici pe teritoriul Romaniei...
Va invit asadar sa semnalam orice activitate a lor aici. Asadar vom intelege mai bine legatura dintre diferiti reprezentanti ai Iezuitiilor si factori de decizie si putere din Romania. Mare problema va fi insa faptul ca de regula ei sunt educati si antrenati sa disimuleze, sa isi ascunda roba calugareasca. Sa nu para a fi ceea ce sunt. Insa haideti totusi sa cautam urme de ale lor. Dupa urme gasim si "vanatul". Smile

PAUL

Mesaje : 24
Data de înscriere : 18/01/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: CINE SUNT "SUPERIORII OCULTI" ?!

Mesaj  Incognito la data de Sam Ian 15, 2011 10:09 pm

Eu as spune mai degraba "dupa tuci cunosti vrajitoarea!"

Incognito

Mesaje : 4
Data de înscriere : 25/12/2010
Varsta : 39

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: CINE SUNT "SUPERIORII OCULTI" ?!

Mesaj  RR la data de Joi Ian 20, 2011 1:48 pm

Poate ca ar fi interesant si un alt topic legat de urmatoarea intrebare: "oare ce anume s-au straduit, atatea grupari oculte, sa tina secret atatea mii de ani". Cu alte cuvinte, hai sa cautam sursa in paralel cu vanarea si anihilarea tentaculelor. Nu de alta, dar retezi 2 si apar 4. Dar daca neutralizezi sursa ... vanatoarea s-ar putea sa fie mai amuzanta farao

Iar iezuitii gasiti ar trebui "spalati" frumos si perfect. O reteta de spalare ar putea fi: ayahuasca + camera video inregistrare non-stop + specialisti sa puna cap coada "vomitaturile" pe care le scoate la suprafata ayahuasca ( ce are bunul obicei sa sprijine "clientul" sa acceseze si memoria colectiva a comunitatii Wink )

avatar
RR

Mesaje : 4
Data de înscriere : 20/01/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: CINE SUNT "SUPERIORII OCULTI" ?!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum