Jan Van Helsing - ORGANIZATIILE SECRETE si puterea lor in Secolul XX

In jos

Jan Van Helsing - ORGANIZATIILE SECRETE si puterea lor in Secolul XX

Mesaj  ALEX la data de Vin Dec 04, 2009 6:03 pm

Amintesc o carte de referinta in domeniu, carte aparuta in 1996 la Editura ALMA...Una dintre primele carti care au atins subiectul la vremea respectiva si daca nu ma insel printre primele care au aparut pe piata romaneasca.
Este o scurta introducere in lumea misterioasa si obscura a organizatiilor secrete si dorinta lor de a conduce lumea.
Este o carte pe care o recomand tuturor care vor sa inceapa sa inteleaga lumea SOCIETATIILOR SECRETE.
Imi permit sa extrag un scurt fragment din carte :

"În războiul de secesiune american (1861-1865) au luptat statele din nord (care erau împotriva sclaviei) contra statelor din sud (care erau pentru sclavagism). Înainte de război, agenţii familiei Rotschild au dus o mare propagandă pentru "Uniune" în statele din Nord. În acelaşi timp, alţi agenţi ai aceleiaşi familii Rotschild duceau o campanie contra "Uniunii" în statele din Sud. La izbucnirea războiului, Banca Rotschild din Londra a finanţat războiul în statele din Nord, iar Banca Rotschild din Paris a finanţat statele din Sud. Singurii care au câştigat războiul au fost numai membrii familiei Rotschild.
Expun mai jos principiile sistemului, pe scurt:
1. A crea conflicte în care oamenii luptă unii contra altora şi nu contra adevăratei cauze a conflictului.
2. A nu apărea la vedere ca autor al conflictului.
3. A susţine cu bani toate părţile beligerante.
4. A apărea ca o instanţă împăciuitoare, care doreşte terminarea conflictului.
"Iluminaţii" doresc stăpânirea lumii şi atunci trebuie să provoace cât mai multă neînţelegere între popoare, acestea fiind cât mai încurcate în plasa dezinformării. Mijloacele cele mai puternice prin care Iluminaţii răspândesc neînţelegerea între oameni sunt aceste "organizaţii secrete internaţionale".
Şi aici ni se dezvăluie Planul. Instanţa "împăciuitoare" va fi chemată să aplaneze conflictul şi cine este pe această planetă "Instanţa Împăciuitoare"? ONU!
Trebuie să privim cine stă în spatele ONU. Iluminaţii nu sunt oameni de rând, ei sunt cei mai bogaţi oameni de pe pământ. Nu apar nici la televiziune, nici în mass-media, ei sunt cei care controlează aceste foruri. În cazul că vreodată se pomeneşte vreo vorbă despre ei, atunci aceasta se face numai absolut neutral sau pozitiv. Cea mai mare parte a omenirii nici nu a auzit de numele lor. Cei care au descoperit maşinaţiile lor şi le-au publicat, nu au devenit celebri, cu toate că ar fi meritat premiul Nobel. Să se întreprindă ceva împotriva Iluminaţilor ar fi foarte bine, dar cum să întreprindă ceva şase miliarde de oameni, împotriva cuiva despre a cărui existenţă nu a auzit nimic?
Este un fapt cert că aproape toţi oamenii sunt atât de prinşi în "problemele lor personale", încât nu au văzut sau nu mai văd ce se întâmplă în jurul lor. Cea mai mare parte a civilizaţiei noastre suferă de boala numită "apolitica", şi nu vor să aibă de-a face cu politica.
Din lipsă de timp, din lipsă de interes, din lipsă de spirit critic, din cauza lipsei de informaţii de specialitate, se ajunge la această absenţă din viaţa politică. Prin absenţă nu se obţine nimic. Dimpotrivă, fiecare individ care se resemnează, îi ajută pe Iluminaţi să-şi atingă scopul. De aceea, primul pas este de a se oferi cât mai multe informaţii despre acest domeniu.
"Căutaţi adevărul, deoarece adevărul vă va aduce libertatea!"
Putem împărţi oamenii în trei categorii:
1. Cei ce au posibilitate de acţiune.
2. Cei ce privesc pasivi evenimentele.
3. Cei ce se miră numai, de cele ce se întâmplă (de ceea ce văd)."

...........................................
avatar
ALEX
Admin

Mesaje : 24
Data de înscriere : 17/11/2009
Localizare : BUCURESTI

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Jan Van Helsing - ORGANIZATIILE SECRETE si puterea lor in Secolul XX

Mesaj  Iosif la data de Joi Ian 21, 2010 12:49 pm

Am cartea din 1999. Este foarte bună. Este singurul loc unde am citit că întemeietorul ordinului Iezuit este de origine evreiască (Ignatius de Loyola). Dacă cineva mai are şi alte documente unde să fie acest lucru menţionat, mă interesează. merci. A fost prima carte pe care am citit pe tema aceasta a conspiraţiilor, ceea ce evident nu mai este teorie, fiindcă sunt multe dovezi.
Am şi cartea:
-Protocoalele înţelepţilor Sionului - comentat de Ioan Moţa (e adevărat că comentariile lui bat câmpii);
-Protocoalele de la Toronto de Serge Monaste (ziarist canadian asasinat penru dezvăulirea acestei documente secrete care conţine şi "Naţiunile Unite contra creştinismului").
-Noul Ordin Mondial de A. Ralph Epperson
-Şahul înaltei cabala de A.Mazal (autodemascare)
-El Gran complot de Robert Goodman
-EL LIBRO NEGRO DE LOS ILLUMINATI de GOODMAN, ROBERT ROBINBOOK, 2006
-Esenţa Kabalei, învăţătura interioară a iudaismului -în spaniolă LA ESENCIA DE LA KABALA: LA ENSEÑANZA INTERIOR DEL JUDAISMO
de LANCASTER, BRIAN L.

Iosif

Mesaje : 5
Data de înscriere : 21/01/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

S-ar putea sa-ti placa si cartea:

Mesaj  anne marie lesser la data de Mar Feb 16, 2010 2:57 pm

SFANTA ALIANTA- Eric Frattini(pe care am avut ocazia sa-l cunosc si personal)

Este o carte foarte bine documentata, nu se pierde in detalii-despre originile si evolutia servicilor de spionaj si implicarea Bisericii Catolice in activitatea acestora.

anne marie lesser

Mesaje : 2
Data de înscriere : 16/02/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Jan Van Helsing - ORGANIZATIILE SECRETE si puterea lor in Secolul XX

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum