SOCIETATEA ASASINILOR !

In jos

SOCIETATEA ASASINILOR !

Mesaj  RADU la data de Vin Noi 27, 2009 1:52 pm

Un alt "Ordin" interesant este Ordinul Asasinilor, ordin din lumea Islamului, care potrivit informatiilor cunoscute, avea legatura cu Ordinul Templierilor, ordin al papalitatii.

Si in cazul "Ordinului Asasinilor" exista evidente care arata implicarea Romei (papale) in aparitia Islamului si construirea acestui ordin.

ORDINUL ASASINILOR (ISLAM) 1094
http://ro.wikipedia.org/wiki/Asasinii
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_muslimbrotherhood.htm
În calitatea sa de Mare Maestru, Hassan a creat un sistem de ucenici, calfe şi maeştri în ale meseriei, sistem ce a fost comparat mai târziu cu gradele masonice.

Istoricul mason Mackey a recunoscut că: asasinii, a căror legătură cu Templierii a fost dovedită pe baza documentelor istorice existente, s-ar putea să fi exercitat o oarecare influenţă asupra acestora servindu-le ca model sau cel putin sugerându-le unele dintre dogmele şi ceremoniile lor esoterice".

După ani de schisme în rândul ismaeliţilor, adepţii Iui Abdulîah şi alţii s-au unit in cadrul unor "societăţi ale înţelepciunii", care în 1004 au devenit Marea Loja de la Cairo, in cadrul căreia membrii erau transformaţi în fanatici. Aici deţinea puterea secta Drusă.


Cultul de ucigaşi condus de Hassan s-a înfiinţat prin anul 1094, când el, împreuna cu câţiva aliaţi perşi, a cucerit fortăreaţa muntoasă de la Alamut de pe ţărmul Mării Caspice, în Iran. Acolo, el a creat propria sectă ismaelită şiită - care a devenit cunoscută sub denumirea de Asasinii.

PS: Poate avea aceasta societate secreta a Islamului legatura cu acele atacuri sinucigase din Irak, Afghanistan, Packistan, etc. ???
avatar
RADU
Admin

Mesaje : 46
Data de înscriere : 17/11/2009
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum